Sportivii care i-au reprezentat cu cinste pe aromâni au fost răplătiți

Dupa munca si rasplata! Tenismena aflata pe locul 5 in clasamentul WTA  si cu 7 trofee in vitrină, Simona Halep, a fost premiata de filiala din Constanta a Comunitatii Aromane din Romania. Sportiva a primit o diploma de onoare si o medalie pentru ca a reprezentat cu cinste aromanii, insa din pacate antrenamentele nu i-au permis sa vina la Constanta. Simona nu a fost singurul sportiv aroman medaliat. Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, a primit şi el o medalie şi o diplomă de onoare, urmat de hanbalistul campioanei HCM Constanţa, Marius Stavrositu

Jucatorul HCM-ului a avut numai cuvinte de lauda la adresa fostului sef al FRH. Cristian Gatu nu vede insa cu ochi prea buni calitatea handbalului romanesc.

in cadrul celei de-a opta editii a festivalului Primuveara a Armanjloru au mai fost premiati jucatoarea de tenis de masa, Elisabeta Samara si rugbystul Nicolae Fulina. Nici Regele fotbalului romanesc nu a fost uitat. Gheorghe Hagi a fost premiat, dar nu a putut fi prezent la Constanta, fiind plecat la Istanbul, unde a fost invitat să dea lovitura de începere a marelui derby dintre Galatasaray şi Fenerbache.

Reporter: Sorin Hulubei ; Imagine: Florin Ardelean