Sportivi din șase cluburi, au urcat pe ringul de box, din Năvodari

Animație mare, sâmbătă dimineața, în sala de box din Năvodari. Sportivi din șase cluburi, au urcat pe ring, pentru meciuri de verificare în vederea participării la Cupa României, ediția 2012. Nu s-au dat decizii, dar meciurile s-au dovedit disputate și utile, atât pentru boxiori cât și pentru antrenorii lor.

În următorele două luni este programată Cupa României, la box, pentru juniori, tineret și seniori. Primii vor intra în întrecere seniorii, pe 5 martie, la Arad. Urmează juniori, pe 17, la Tg. Mureș. Faza rezervată tineretului, se va disputa pe 17 aprilie. Pentru pregătirea acestor gale oficiale, antrenorii din zonă, au programat, la Năvodari o gală de verificare,în organizarea Asociației de box Constanța. La competiție au participat, CSM Brăila, CSM Călărași, Farul Constanța, Callatis Mangalia CSM Daniubus Tulcea și echipa gazdă, CS Năvodari. Antrenorul năvodărean Abladin Ferodin a explicat scopul acestei reuniuni.

Deși nu s-au dat decizii, meciurile desfășurându-se fără arbitri, au fost fost disputate aprige, fiecare sportiv, care a urcat treptele ringului,instalat în sala de box de la Năvodari, fiind decis să-și asigure un loc în delegațile care vor lupta pentru Cupa României.

Redactor: Nicu Dolea ; Imagini: Razvan Malciu