Sport și dietă

Câți dintre noi au intrat în sala de fitness cu cele mai bune intenții de a-și schimba viața? O mulțime de oameni au făcut asta probabil mai mult decât o dată, însă au renunțat ușor, fără a obține rezultate.

De aceea, sfatul avizat al unui antrenor personal este esențial.

Pe timpul sezonului rece oamenii tind să urmeze diete mai consistente și să cadă pradă sedentarismului. Astfel, la sosirea primăverii, kilogramele în plus și nivelul colesterolului ajung în cele din urmă să scape de sub control.

Un proces real de transformare corporala presupune obținerea celor mai bune rezultate, prin îndrumare și monitorizare. Un program personalizat de antrenamente fizice și alimentație te va ajuta să slăbești și să-ți cunoști propriul organism, iar instructorul este cel care are grijă să combine exercițiul fizic cu cel legat de nutriție.

Foarte multe persoane își doresc să dea câteva kilograme jos și mulți dintre ei iau atitudine, abonându-se la sală. Este și cazul Biancăi care se află la primul antrenament și chiar daca este epuizant la început, tânăra își dorește să slăbească 10 kilograme.

Visul oricărei femei care a născut este să revină în timp record la greutatea dinaintea sarcinii. Gabriela a pășit în  sala de fitness în urmă cu 1 an, imediat după ce a adus pe lume un copil, iar rezultatele sunt vizibile.

Așadar, indiferent care este cauza acumulării de kilograme în plus, sportul și dieta pot fi cei mai buni prieteni pentru rezolvarea acestei probleme.

Reporter: Cristina Niță ; Imagine: George Dima