Sponsorii fug de Ronaldo

Firma care produce jocul FIFA 19, a şters imaginea internaționalului Cristiano Ronaldo de pe pagina de pornire a programului. Decizia a fost luată în urma acuzațiilor de viol aduse jucătorului încă din anul 2009.

Poliţia din Las Vegas a anunţat că redeschide ancheta privind acuzaţiile aduse de Kathryn Mayorga, în vârstă de 34 ani, care susţine într-o plângere civilă că a fost violată de Ronaldo în iunie 2009, într-un hotel. Femeia are acte de la tribunal ce demonstrează că portughezul i-a cumpărat tăcerea cu suma de 375.000 de euro. Ronaldo a negat vehement orice acuzație și o acuză pe femeia din SUA că încearcă să-și facă imagine pe spatele său. Jucătorul are de apărat o imagine evaluată la peste 1 miliard de euro.Chiar dacă jucătorul continuă să nege acuzaţiile de viol care i s-au adus, deschiderea anchetei poliţiei din Las Vegas are deja rezultate concrete. Astfel că, imaginea jucătorului de la Juventus a dispărut atât de pe versiunea web a jocului FIFA 19 cât şi de pe cea mobilă.

Joi, şi furnizorul unei firme de echipament sportiv s-a declarat “profund îngrijorat” de acuzaţiile care i-au fost aduse vedetei lusitane. Ronaldo are contract din 2003, iar cel mai recent acord dintre cele două părţi a fost semnat în 2016.

Juventus Torino, care l-a recrutat pe portughez în această vară, i-a luat apărarea acestuia, însă acţiunile clubului erau în scădere vineri pe bursă.

Redactor: Alexandra Panait