SPIT Constanța încurajează plata la timp

Constănţenii care îşi plătesc impozitele integral, într-o anumită perioadă de timp, se pot bucura de anumite beneficii financiare.

Dacă vreţi alege să plătiți taxele şi impozitele locale până la finele lunii martie, veţi primi o reducere de 10 la sută pentru suma datorată.

„Constănțenii care achită integral sumele datorate bugetului local, până la data de 31 martie 2018, vor beneficia de bonificații de 10% în cazul persoanelor fizice și 5% în cazul persoanelor juridice din cuantumul impozitului pe clădiri, teren și mijloace de transport”.

Plăţile le puteți efectua online, pe site-ul www.spit-ct.ro, integral sau în cinci rate prin Internet Banking sau prin ordin de plată predefinit pe canal electronic.

De asemenea, puteţi achita prin intermediul telefonului mobil: utilizând aplicația Etax Mobile SPIT Constanța, prin ordin de plată: beneficiar Primăria Municipiului Constanța, cod fiscal: 4785631.

Dacă preferaţi să plătiţi numerar, în municipiul Constanța, o puteţi face la diferite staţii peco, prin serviciul de plată expres, agenţii bancare sau la oficiile Poșta Română.

„Persoanele care vor achita integral sumele datorate până la termenul scadent, vor primi brelocuri «SPIT Online» distribuite pentru promovarea serviciilor online dezvoltate de instituție”.

Redactor: Sondra Sandu