Spectacol hipic de Ziua Mangaliei

Pe Aleea Stelelor de Mare a falezei din Mangalia, turiştii şi localnicii prezenţi la eveniment au avut ocazia să se plimbe cu trăsurile Hergheliei trase de semigreii româneşti. Iar momentul a fost cu totul special atât pentru localnici, cât mai ales pentru turişti.

Într-o trăsură de maraton s-a aflat şi directorul Hergheliei Mangalia, Istvan Antal, îmbrăcat în jocheu, care a strunit un exempar pursânge arab.

Un alt moment inedit, care a atras privirile admirative ale publicului a fost şi parada cailor pursânge arab aflaţi în fruntea paradei formată din trăsuri, care a defilat pe străzile oraşului până în Portul Turistic. Aici spectacolul de echitaţie oferit de frumoasele cabalinele şi jocheii Hergheliei a fost unul desăvârşit.

De la plimbarea cu trăsura nu a lipsit nici edilul oraşului Cristian Radu, care a declarat că Ziua Mangaliei s-a sărbătorit pentru prima dată în acest cadru.

Pe platoul din faţa Casei de Cultură, s-au desfăşurat o serie de spectacole de muzică şi dans, susţinute de cei mai mici dintre artiştii oraşului.

Reporter: Ramona Ganescu ; Imagine: Constantin Blanaru