Spectacol de proporții în parcarea unui centru comercial din Constanța

Bolizi cu sute de cai putere, adrenalină, șoferi pricepuți și fete frumoase! Așa ar putea fi descrisă atmosfera de la Motorsport Event, unde s-au adunat sute de spectatori. Unul dintre invitații cei mai așteptați ai acestui eveniment și-a făcut apariția într-un mod spectaculos, reușind să pracurgă traseul pe două roți.

Este vorba de multiplul campion naţional de raliuri și viteză în coastă, Titi Aur care îi sfătuiește pe teribililștii de pe șosele să-și arate îndemânarea în locurile special amenajate, și nu în trafic.

Un alt invitat de seamă al acestui eveniment  a fost Edwin Keleti, pilotul echipei campioane de raliuri în România și multicampion național. Acesta a reușit să impresioneze spectatorii prin cascadoriile prezentate.

Acest eveniment s-a dovedit un prilej extraordinar pentru amatoirii de raliuri care nu dispun de spațiul necesar acestui sport în Constanța. Aceștia s-au înscris la competiția pentru amatori, participând cu proriile mașini, specialmodificate pentru raliuri.

Grigore Georgian a împărtășit emoțiile și senzațiile tari cu iubita sa, Cristina care i-a fost copilot.

Evenimentul automobilistic s-a adresat însă și celor mici, pasionați de carting. La vârsta de numai 10 ani, Ștefan  a reușit să obțină titlul de campion național.

Motorsport Event se desfășoară și duminică în aceeași locație. Cei mai buni piloți amagori vor fi premiați cu diplome, cupe și premii speciale.

Reporter: Paula Moroi ; Imagine: Victor Nita