Spectacol de 1 Decembrie la Constanța

Mii de constănțeni s-au adunat duminică pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu pentru a lua parte la parada de Ziua Națională a României. Copii, părinți și bunici, toți au așteptat cu emoție defilarea cu tehnică specializată și plutoane de militari.

S-au împlinit 101 ani de la marea Unire iar în centrul Constanței a avut loc o paradă impresionantă. Peste 500 de militari cu aproximativ 60 de mijloace tehnice de luptă și intervenție din cadrul Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Afacerilor Interne au participat la ceremonia militară dedicată Zilei Naționale a României. În plus, pentru al doilea an consecutiv, la manifestări  a defilat un pluton al armatei din Canada, dar și un pluton al armatei militare americane.

Nu a lipsit nici tradiționala iahnie cu cârnați. Cazanele au fiert și grătarele au sfârâit în mai multe locații din Constanța.

Un curajos și-a luat inima în dinți și a făcut baie în mare, demonstrând că românii pot fi extrem de inventivi când vine vorba de sărbătorit Ziua Națională a României.

Redactor: Cristina Niță