Spectacol caritabil la Mangalia

Centrul Cultural „Callatis“ din Mangalia a găzduit spectacolul de caritate „Daruri şi Destine“, dedicat copiilor internaţi la Secţia Sanatorială TBC, din cadrul Spitalului Municipal. A fost un eveniment plin de culoare şi compasiune, dar şi un simbol al recunoştinţei pe care locuitorii Mangaliei o poartă personalului medical din cadrul unităţii spitaliceşti.

Evenimentul a fost dedicat, în cea mai mare măsură, celor unsprezece micuţi, cu vârste cuprinse între 2 şi 17 ani, internaţi în secţia TBC a Spitalului Mangalia. Cei mai mulţi, ne spun organizatorii evenimentului caritabil, stau singuri, departe de cei dragi, imobilizaţi la pat sau greu deplasabili.

Totodată, spectacolul a fost dedicat cadrelor medicale ce activează în Spitalul Municipal Mangalia, pentru devotamentul, profesionalismul şi dăruirea faţă de pacienţi.

Gazda spectacolului, Viorel Chiurtu, le-a spus celor prezenţi la evenimentul caritabil că micuţii din Sanatoriu, departe a a fi priviţi cu milă, trebuie văzuţi ca nişte învingători.

Pe scena Casei de Cultură au urcat artişti locali, precum Florian Enache, Trupa Catis, Răzvan Ion, Gabriel Tora, Florin Pitzu, Radu Crăciunescu, Gaya/Loredana, Antonina Lăcătuş, Florin Vârlan, Marius Dincă şi Viorel Chiurtu, alături de „X DANCE STUDIO“. În finalul spectacolului, Adriana Adelaida Hoidrag, instructor coregraf la Centrul Cultural Constanţa a oferit un moment coregrafic de dans contemporan de neuitat.

Redactor: Mihaela Marin