Spargere în Coiciu în noaptea de revelion

O locuinţă din cartierul constănțean Coiciu a fost prădată de hoţi chiar în prima zi a anului. Oamenii legii au reușit să-i prindă în scurt timp pe infractorii care sustrăseseră bunuri în valoare de 4.700 de lei. Indivizii au fost arestaţi iar prejudiciul a fost recuperat.

În prima zi din 2018, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au prins la furat doi bărbați din localitatea Valu lui Traian. Tinerii, de 25 respectiv 39 de ani, reușiseră să sustragă dintr-o casă particulară din cartierul Coiciu, mai multe bunuri, în valoare de 4.700 de lei.

Mai exact, aceștia își însușiseră două telefoane mobile, trei ceasuri de damă, bijuterii din argint și suma de 346 lei. Din fericire, nimeni nu a fost rănit iar prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

Polițiștii constănțeni i-au reținut inițial, pe bază de ordonanțe, pe cei doi bărbați, iar ulterior i-au prezentat Judecătoriei Constanța care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Redactor: Ramona Caba