Spargere de peste treizeci de mii de lei, la un club exclusivist din centrul stațiunii Mamaia

Ancheta a fost demarată în cursul dimineții, după ce managerul clubului de fițe din Mamaia, a sunat la poliție să anunțe că, noaptea trecută, persoane necunoscute au spart magazia unde erau depozitate băuturile alcoolice.

O echipă de criminaliști a realizat cercetarea la fața locului și a constat că hoții au pătruns prin efracție. Paznicul care avea misiunea de a veghea la siguranța clubului spune că nu a auzit niciun zgomot toată noaptea și nici măcar nu știa ce se afla în magazie.

Singurii care știau sunt angajații, iar balamalele de la ușa depozitului au fost înșurubate la loc. Este singurul indiciu care le dă de gîndit oamenilor legii și asta pentru că autorii jafului nu au lăsat prea multe urme. Polițiștii au intrat în posesia filmărilor de la camerele de supraveghere însă, coincidență sau nu, în noaptea cînd a avut loc jaful, unele dintre camere nu funcționau. Autoritățile încearcă acum să dea de urma spărgătorilor pentru a recupera prejudiciul de peste 30.000 de lei. Cît despre patronul clubului, acesta spune că își va lua toate măsurile de siguranță pentru a se feri de astfel de incidente.

Cetățeanul străin a rămas a  dezamăgit de stațiunea Mamaia din punct de vedere al siguranței locației și a clienților săi.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagien: Bogdan Grigorescu