Spaniolii s-au bucurat şi-au plâns noaptea trecută

Dacă suporterii spaniolilor de la Atletico Madrid au fost în al 9-lea cer după victoria de miercuri seară, fanii celor de la Athletic Bilbao au fost trişi şi au acceptat cu resemnare că echipa lor favorită nu a făcut un meci reuşit.

Terasele din centrul vechi nu au mai fost la fel de pline ca în serile trecute. Mulţi spanioli s-au grăbit să ajungă la aeroport şi au renunţat la distracţia de pe Lipscani. Printre primii iberici care au părăsit România s-a numărat şi prinţul Filip, moştenitorul tronului Spaniei. Acesta a fost condus la aeroport de Ambasadorul Spaniei în România, care a lăudat modul în care a fost organizată partida.

Acum rămâne de văzut dacă cheltuiala de 200 de milioane de euro făcută cu Arena Naţională a meritat. Și asta în condițiile în care încasările din acest eveniment abia dacă ajung la 30 de milioane de euro. Deşi efortul făcut de România pentru a ajunge să organizeze o astfel de competiţie este uriaş, şansele ca banii să se întoarcă în economie în anii următori depind în mare măsură de încasările din finala de joi seară.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Doina Sirbu