Sondaj privind soarta Cazinoului

Luna trecută, Primăria Municipiului Constanța a lansat un sondaj pentru a afla care este opinia constănțenilor cu privire la soarta  Cazinoului. Până în prezent, 6%  dintre constănțeni au completat chestionarul.

Primăria Municipiului Constanța a lansat o consultare publică pentru a afla care este părerea locuitorilor orașului în privința reabilitării Cazinoului.

Primarul Constanței , Decebal Făgădău , se declară mulțumit de implicarea concitadinilor săi. Aproximativ 20.000 de constănțeni au completat chestionarul. O conferință de presă va avea loc în cursul acestei luni, pentru a dezbate datele oficiale ale sondajului.

În cadrul chestionarului, constănțenii sunt întrebați dacă vor ca restaurarea clădirii să se facă din banii bugetului de stat sau prin intermediul unui împrumut. De asemenea, participanții la sondaj trebuie să spună dacă sunt de accord ca o parte din activitățile derulate în interiorul Cazinoului să genereze venit, pentru a acoperi costurile de întreținere. Respondenții au fost invitați să aleagă cel puțin patru funcțiuni pentru clădirea simbol a Constanței, care să se adreseze unui public cât mai larg.

Redactor: Isabela Boantă