Sondaj de opinie printre constănţeni

Decebal Făgădău, edilul-şef al Constanţei a declarat, în cadrul unei întâlniri de lucru pe tema Cazinoului, că municipalitatea va face un sondaj de opinie printre constănţeni pentru a afla ce utilitate să-i fie dată Cazinoului după reabilitare.

Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, a declarat că, în cadrul ultimei întâlniri de lucru pe tema Cazinoului avută cu reprezentanţii Companiei Naţionale de Investiţii, s-a stabilit scrierea unei teme noi de proiectare pentru eliberarea unui nou certificat de urbanism. Făgădău a precizat că proiectul de reabilitare a Cazinoului nu se modifică, dar trebuie adaptat conform cu schimbările legislative care s-au produs de la declanşarea procedurii de reabilitare.

În acelaşi timp edilul-şef al Constanţei a spus că municipalitatea va face un sondaj de opinie printre constănţeni pentru a afla ce utilitate să-i fie dată Cazinoului după reabilitare.

„Profităm de această actualizare a legislației și îi întrebăm pe constănțeni care este destinația pe care și-o doresc pentru Cazino, evident, trebuie să fie una publică. Vom face un sondaj. El va fi trimis spre consultare constănțenilor și sper să primim un feedback la fel de bun ca și cel de la Regulamentul de circulație în Zona Peninsulară, unde am primit peste 4.500 de răspunsuri.“

Primarul Constanţei a specificat că până la sfârşitul lunii martie va exista un calendar clar al restaurării Cazinoului.

Redactor: Sondra Sandu