Soluții medicale moderne, la Constanța

Distanțele mari pe care le aveau de parcurs constănțenii cu probleme de sănătate, pentru a identifica o soluție viabilă prin accesarea serviciilor medicale moderne, s-au scurtat simțitor. Unul dintre cele mai importante lanțuri de sănătate din lume, cu origini în Turcia, a deschis la malul mării, un birou local, unde pacienții vor putea accesa soluții medicale.

Comunicare dintre pacienți și reprezentanții grupului medical turc se va face în limba română, astfel încât accesul către sănătate să fie unul facil solicitanților. Pacienților cu nevoie de tratamente complexe li se va efectua dosarul medical și li se vor stabili programările cu rapiditate. Totodată, prin parteneriatele existente cu câteva firme de transport aerian, aceștia pot ajunge în aproximativ o oră, în Turcia, unde grupul medical se va ocupa de tratare lor într-un mod atipic și foarte atractiv.

În ultimii ani, sute de români au solicitat servicii medicale lanțului din Turcia, cunoscut peste hotare pentru salvarea multor vieți, prin asigurarea tratamentelor cardiologice, oncologice, transplantelor de organe și nu numai.

Un garant al standardelor existente în activitatea medicală a grupului turc, îl reprezintă adresabilitatea numelor importante de pe tot mapamondul. Fotbaliști de renume, dar și oameni de televiziune și-au recăpătat sănătatea în Turcia.

Identificarea unor soluții moderne de succes pentru menținerea sănătatății a poziționat grupul medical turc pe un loc important în topul ierahiei mondiale, fiind considerat un etalon al calității.

Reporter: Ana-Maria Stancu ; Imagine: George Dima