Soluții inovative pentru documentele de bussiness

Crucial Systems & Services și ELO Digital Office România au organizat un workshop despre administrarea performantă a informațiilor prin care clienții au fost indrumati în alegerea soluției care să răspundă exact nevoilor lor. Orice companie are nevoie de un sistem de management al documentelor, adică un set de aplicații care să asigure arhivarea electronică a actelor, dar și stocarea și backup-ul pentru toate informațiile cu care lucrează zi de zi.

Împreună cu Elo Digital Office, Crucial Systems & Services a adunat în aceeași încăpere clienții care sunt interesati de soluțiile existente pentru a le facilita ulterior intrarea pe piață. Aceasta este încă o oportunitate pentru ca Crucial Systems & Services să se poziționeze și mai sus pe scara firmelor de IT din Constanța, prin soluții de top și cele mai actuale tehnologii.

De aproape 17 ani, Crucial Systems & Services este prezentă pe piaţa din sud-estul României, o piaţă mereu în schimbare, din ce în ce mai exigentă când vine vorba de noutate.

Reporter:Andreea Iliescu ; Imagine:Sorin Hulubei