Șoferul unui bolid de lux a fost la un pas de moarte (VIDEO)

Accidentul s-a produs, noaptea trecută, la Constanța.  Șoferul unui autoturism a ieșit de pe un drum lăturalnic cu vizibilitate redusă și a apărut brusc în fața unui bolid de lux, care circula pe strada Ștefăniță Vodă. Conducătorul auto a reușit să evite, impactul, însă a dărâmat un stâlp de iluminat public de pe trotuar și s-a oprit într-o autoutilitară parcată. Norocul băiatului a fost că avea centura de siguranță pusă, iar airbag-urile au mai atenuat impactul.

La locul accidentului a ajuns și proprietarul autoutilitarei distruse. A primit vestea de la un vecin și nu i-a venit să creadă.

Cei care se aflau în autotutrism au scăpat fără nicio zgârietură. Cu toate acestea, oamenii s-au revoltat în fața polițiștilor pe motiv  că semnul de Stop aproape că nu se vede, iar vizibilitatea la efectuarea virajului este extrem de redusă pe strada respectivă.

Polițiștii de la Rutieră au efectuat măsurători și i-au  testat pe cei doi şoferi implicaţi în accident pentru stabilirea alcoolemiei. Nici unul nu s-a urcat băut la volan. Cazul a fost clasat ca tamponare fără victime și rămâne ca șoferii să se înțeleagă între ei privind daunele.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu