Șoferul fugar, prins de polițiști

Șoferul care a intrat cu mașina într-un grup de nuntași a fost prins de polițiștii brăileni! După ce a accidentat grav două persoane, conducătorul auto a fugit de la locul accidentului, abandonând  autoturismul. Una dintre victime a fost transferată la București.

După ce duminică, o nuntă a fost distrusă de un șofer teribilist, echipajele de poliție ale municipiului Brăila s-au mobilizat și au plecat în căutarea tânărului care a fugit după ce a intrat cu mașina într-un alai de nuntași. Conducătorul auto, care mergea cu viteză, a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a ajuns pe trotuar, lovind persoanele ieșite de la slujba religioasă, petrecută în Biserica Grecească.

Șoferul a fost audiat, apoi dus la spital, pentru recoltarea de probe biologice. Pe numele lui s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Bărbatul, a cărui picior a fost aproape amputat în accident, a fost transportat în cursul nopții la Spitalul Floreasca din Capitală. Femeia rănită este în stare bună.

Redactor: Robert Tănasă

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.