Șoferul care a călcat doi copii și a fugit de la locul acidentului produs a ajuns în arest preventiv

Cazul tânărului de 27 de ani este scandalos. Circula de ani de zile fără permis, iar vineri, s-a urcat și băut la volan, fără să țină cont de responsabilitatea pe care o are un conducător auto. A intrat pe trotuar, unde era cât pe ce să omoare doi copii, a distrus o mașină parcată și s-a oprit în zidul unei locuințe. După impact, s-a făcut nevăzut.

Accidentul în urma căruia copiii de 10 și 14 ani, au ajuns la spital a avut loc la intersecția străzii Ion Vodă cu bulevardul Mamaia.

Martorii au sunat imediat la 112, iar în scurt timp, o ambulanță i-a preluat pe cei doi minori și i-a transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru a fi supuşi invetigațiilor medicale.

Între timp, polițiștii de la Rutieră au reușit să dea de urma suspectului și au aflat motivele care l-au determinat să părăsească locul accidentului.

Patru capete de acuzare planează asupra tânărului de 27 de ani: conducere fără permis, sub influența băuturilor alcoolice, vătămare corporală și fugă de la locul accidentului. Bărbatul a ieșit încătușat din sediul SPR Constanța, fiind reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Polițiștii l-au escortat în Arestul IPJ Constanța, urmând ca dosarul său să ajungă pe masa judecătorilor constănțeni.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.