Șoferii beți, pericolul din traficul județean

Tineri sau mai puțin tineri, unii dintre șoferii constănțeni au fost, în week-end-ul care tocmai s-a încheiat, adevărate pericole publice pe drumurile județene.

Oamenii legii s-au cofruntat, în week-end-ul care tocmai a trecut, cu numeroase cazuri de șoferi care au condus autovehiculele periclitând viața lor dar și a celorlalți participanți la trafic. Prezența acestora pe drumurile publice județene a constituit un adevărat pericol, întrucât s-au aflat la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, în localitatea Cobadin, polițiștii rutieri au depistat, în data de 21 ianuarie 2018, un conducător auto, în vârstă de 48 de ani, din Viișoara, care era sub influența băuturilor alcoolice în timp ce conducea un autoturism.

Alte două cazuri au fost semnalate în municipiul Constanța, unde oamenii legii au depistat două persoane, respectiv o tânără de 25 de ani și un bărbat de 20 de ani care se aflau la volan, după ce consumaseră alcool.

De asemenea, la Medgidia, un conducător auto, în vârstă de 46 de ani, a fost descoperit șofând pe străzile din municipiu, deși se afla în stare de ebrietate.

Tuturor acestor persoane le-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, fiindu-le întocmite dosare penale.

Redactor: Mihaela Țânțaru