Societatea Termica Distribuție Năvodari va semna primul contract de preluare a unei asociații de proprietari

Societatea Termica Năvodari va semna primul contract de preluare a unei asociații de proprietari. Potrivit conducerii instituției, pentru început este vorba de 76 de apartamente din Năvodari. Totodată, societatea scoate la concurs 20 de posturi de administrator și 20 pentru femeie de serviciu. În această perioadă, societatea Termica Distribuție Năvodari se află în tratative cu toate asociațiile de proprietari din oraș pentru preluare și prestare de servicii către locatarii năvodăreni.

Potrivit conducerii instituției, momentan este vorba despre 76 de apartamente de pe strada Nucilor. Reamintim că aleşii locali din Năvodari au aprobat ca societatea Termica Distribuție să poată presta servicii către asociaţiile de proprietari din oraş. În ultima şedinţă, consilierii locali au votat o completare a hotărârii prin care să poată fi angajat personal care să presteze aceste servicii.

Personalul care va presta aceste servicii va administra cele 9.500 de apartamente din Năvodari. Astfel, unui administrator și unei femei de serviciu le vor reveni în grijă aproape 500 de apartamente. Societatea Termica Năvodari se află în tratative și cu asociațiile de proprietari de la căminele de pe strada Mării din Năvodari.

Reporter: Nicoleta Bujor ; Imagine: George Dima