Social democrații au votat

Membrii Partidului Social Democrat au votat și la Constanța, dar și la Năvodari pentru alegerea președintelui Liviu Dragnea. Politicianul este unicul candidat așa că singura necunoscută a scrutinului este procentul cu care acesta va fi ales la conducerea partidului. Cum s-a desfășurat votul în județul nostru, vedeți chiar acum.

PSD își decide, în premieră, președintele înainte de congresul național al partidului. Singurul candidat rămas în cursă este Liviu Dragnea, după ce rând pe rând, Daniel Savu și Șerban Nicolae nu au fost validați pentru a participa la alegeri, iar Robert Negoiță a decis să se retragă din cursă.

La nivelul județului Constanța au fost deschise 75 de secții de votare. Pentru ca rezultatul scrutinului să fie validat este nevoie de o prezență minimă de 50 % plus unu din membrii partidului, așa că reprezentanții PSD și-au făcut apariția la scrutin încă de dimineață.

Și la Năvodari numărul membrilor social-democrați care s-au prezentat la urne a fost unul satisfăcător.

Deși vremea nu a ținut cu social-democrații , există șanse foarte mari ca prezența la vot să fie suficientă pentru ca Liviu Dragnea să fie validat în funcția de președinte al partidului.

Urnele se închid la ora 20:00, urmând ca în cursul nopții voturile să fie numărate și să se cunoască cu exactitate prezența la scrutin.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea