Snopit în bătaie de poliţiştii tulceni

Doi agenţi de la secţia 1, un poliţist de Frontieră şi un civil au fost implicaţi azi noapte într-un scandal în localitatea Somova. Oamenii legii l-au lovit pe civil chiar în curtea ofiţerului de la Frontieră. Bărbatul a ajuns la spitalul din Tulcea cu trei coaste rupte şi fractură de piramidă nazală.

Scandalul a început după ce doi agenţi au oprit pe DN 22 maşina în care se aflau un poliţist de frontieră fără uniformă şi un civil. Atunci a avut loc un schimb de replici între cele două părţi. Conflictul s-a transformat în bătaie în toată regula atunci când cei patru au ajuns în curtea poliţistului de frontieră.

Martorii susţin că bărbatul a scăpat de bătaie doar când a reuşit să intre în casă.

În învălmăşeala creată, unul dintre agenţi şi-a pierdut epoletul chiar pe proprietatea ofiţerului de la Poliţia de frontieră.

Mai mulţi agenţi de poliţie şi un procuror au sosit vineri dimineaţă la faţa locului, însă au refuzat să facă declaraţii. Nici purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Tulcea nu a dorit să ofere informaţii despre ce s-a întâmpla la Somova.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Doina Sirbu