”Smallfoot”, premieră în America

La Los Angeles, s-a desfășurat premiera filmului animat ”Smallfoot”. Evenimentul s-a bucurat de prezența starurilor care dau viață personajelor simpaticei lumi a oamenilor zăpezii.

Cetatea filmului american a fost, în week-end-ul care tocmai s-a încheiat, gazda lansării pe marile ecrane a peliculei de animație ”Smallfoot”. Aventura personajelor din desenul animat nu se adresează doar spectatorilor de vârste fragede, ci și adulților dornici să reînvie pentru câteva zeci de minute fascinanta lume a copilăriei.

Filmul spune strașnica poveste a tânărului Migo, un yeti care descoperă un om în ținuturile sale înzăpezite. Uimit de creatura cu ochi sălbatici, față hidoasă și picioare surprinzător de mici, eroul se înfățișează înaintea tribului său să-i informeze cu privire la existența acesteia pe tărâmurile yeților. Relatarea făcută de Migo sperie comunitatea, semenii săi înfricoșâdu-se de prezența micilor creaturi în preajma satului lor înzăpezit. Panica instaurată se va risipi doar prin mult tact și inteligență, prietenia restabilind ordinea și pacea între cele două lumi aparent ireconciliabile.

Personajul principal prinde viață prin intermediul vocii starului american Channing Tatum, care a venit la premiera acestei pelicule însoțit de fiica sa Everly Tatum. În vârstă de doar 5 ani, copila a îmbrăcat postura celui mai sever critic al acestei producții acordându-i o cronică fenomenală.

Filmul va rula și în cinematografele din România. Animația va avea premiera în țară în data de 26 octombrie.

Redactor: Mihaela Țânțaru