Skyrim primeste suport pentru pentru Kinect [VIDEO]

Chiar daca cel mai nou joc de la studiourile Bethesda, The Elder Scrolls V: Skyrim vine cu un control care nu a generat nemultumiri semnificative, prin ultimul update vor intra pe lista de optiuni si comenzile vocale.

Din pacate, posibilitatea de a interactiona cu ajutorul vocii cu interfata si personajele din Skyrim va fi disponibila oficial doar celor care au un senzor Kinect si au jocul pe Xbox 360. Odata cu update-ul pe care-l puteti face, veti putea apela la un numar extrem de mare de comenzi vocale, toate fiind definite intr-un PDF de 4 pagini disponibil pe serverele companiei. Momentan pe langa limba engleza este disponibil doar dialectul dragonilor – pe care il puteti invata din joc, insa in curand va urma si suportul pentru franceza, germana, italiana sau spaniola.

Daca aveti rabdare, puteti sa asociati niste comenzi vocale cu unele taste pentru a beneficia de noul mod de control din Skyrim si in varianta pe PC. Aveti desigur nevoie tot de un senzor Kinect. Pentru comenzi vocale si suport pentru gesturi la Skyrim pe PC este suficient sa vedeti clipul de mai jos si sa cititi cu atentie descrierea. Pentru varianta oficiala pentru Xbox 360 nu trebuie decat sa va faceti update la joc pe internet.