Situaţie fără precedent în Năvodari (VIDEO) !!!

Este a patra zi în care prin robinetele din oraş nu curge nici măcar un strop de apă. Oamenii au ajuns la capătul răbdării şi, deşi au ani întregi de experienţă de viaţă în spate, spun că nu au mai trecut niciodată prin aşa ceva. Singurul lor ajutor este acum apa pe care primăria Năvodari le-o oferă. Cu bidoanele în mână, locuitorii oraşului stau la rând pentru a primi lichidul fără de care viaţa nu ar fi posibilă.

Drama continuă pentru locuitorii oraşului Năvodari. Încă o zi în care oamenii aşteaptă, în zadar, ca apa să-şi facă apariţia prin ţevi. S-au terminat şi ultimele rezerve de apă pe care le mai aveau pitite prin casă, iar magazinele au vândut tot ce aveau pe raft.

Primăria Năvodari a sărit în ajutorul locuitorilor, cu mai multe cisterne de apă. Oamenii au luat toate sticlele goale pe care le-au găsit prin casă şi au venit să se aprovizioneze. Locuitorii nu îşi pot închipui cum s-ar fi descurcat fără intervenţia administraţiei Năvodari.

Din cauza lipsei apei potabile, şcolile din Năvodari şi-au suspendat marţi cursurile. Dascălii au trimis toţi copiii acasă până când situaţia va fi remediată.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Iulian Virlan