Situație cel puțin hazlie la Constanța

Situație cel puțin hazlie la Constanța. Reprezentanții Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale au făcut un anunț care ne pune pe gânduri, dat fiind situația traficului rutier în unele zone din Județul Constanța. Mai exact, după ce că în zona podului de la Agigea se circulă cu mare dificultate, colac peste pupăză mai pică și un transport agabaritic de mare tonaj.

Pe site-ul CNADNR a fost publicat un anunț potrivit căruia, miercuri, 24 august, un transport agabaritic va intra în țară pe la punctul de frontieră Vama Veche, având destinația în județul Călărași. Numai că, o parte din traseu se va desfășura pe DN 39, care face legătura dintre Mangalia și Constanța, trecând peste podul nou de la Agigea, aflat în incinta Portului, urmând a se îndrepta către autostradă. Emoțiile sunt mari, dat fiind că, în zona respectivă, și așa traficul se desfășoară cu dificultate. Pentru a ”liniști” puțin spiritele, compania de drumuri anunță că transportul respectiv se va desfășura pe etape, cu întreruperi temporare ale circulației rutiere pentru celelalte vehicule.

Transportul de mare tonaj va circula pe următorul traseu:

Vama Veche – 23 August –Tuzla – Pod Nou (ininta Port) –  A4 – A2 – DN21 –Drajna – Călărași.

Potrivit comunicatului postat pe site-ul CNADNR, întreg convoiul va fi  însoțit de 2 vehicule autorizate și un echipaj al Poliției Rutiere.

Redactor: Daniel Albu