Situaţia societăţii furnizoare de energie termică a revenit în atenţia administraţiei publice locale din Medgidia (VIDEO)

Sedinta, la care au participat 18 dintre cei 19 consilieri, a avut loc in sala de sedinte a Spitalului Municipal Medgidia. Pe lângă aprobarea criteriilor specifice pentru ocuparea postului  de director general la al societăţii furnizoare de căldură, s-a discutat şi despre constituirea comisiilor de concurs si de solutionare a contestatiilor, precum si ocuparea postului de director general. Ion Gană a demisionat din postul de manager din cauza situatiei critice prin care trece aceasta societate.Din cauza neplatii , cu un debit restanta de 12.290 lei, furnizorul de apă a dispus intreruperea alimentării cu apă. Ca masura de salvare s-a facut un angajament de plata pe o perioada de 6 luni .

În cadrul aceleiaşi şedinţe, s-a discutat şi despre modificarea documentatiei privind delegarea serviciului de iluminat public, dar şi despre organizarea evenimentelor dedicate Zilei Naţionale.

Reporter: Catalina Smereca ; Imagine: Vali Cerbanescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.