Sisteme inteligente pentru locuințe

Vreți să reduceți factura la electricitate sau să descoperiți ultimele noutăţi în domeniul iluminatului şi automatizărilor? Răspunsul îl puteți afla vizitând Expoziția Electrică Demonstrativă, de la Pavilionul Expozițional din Mamaia. Până pe 17 iunie, Euro Vial Lighting este gazda celei de-a opta ediţii a Expoziţiei Electrice Demonstrative, care reuneşte marii producători din domeniul echipamentelor şi aparatajelor electrice. 32 de expozanţi îi aşteaptă pe constănţeni, atât profesionişti, cât şi utilizatori casnici, pentru a descoperi noutăţile apărute sau pentru a se familiariza cu produse apărute deja de ceva timp pe piaţă.

Expoziția Electrică Demonstrativă este evenimentul cel mai important din domeniu, din zona Dobrogea, unde cei mai importanți furnizori de materiale electrice își prezintă portofoliul de produse și servicii din domeniu.

Pentru această ediție organizatorii s-au axat pe partea de aplicații și soluții, încercând să găsească răspunsuri la diferite întrebări. Vizitatorii vor întâlni în cadrul expoziţiei numeroase noutăţi din domeniul electric. Sunt prezentate cele mai inteligente sisteme de iluminat pentru casă, spaţii comerciale şi birouri, precum şi automatizări.

Cu noutăți vin și cei de la Phillips, care oferă o gamă largă de sisteme de iluminat, controlate de pe gadget-uri.

Vedeta expoziţiei este un automobil electric. Firma Scame Electrical Solutions l-a adus, la Mamaia, pentru a promova sistemul de încărcare al acumulatorilor maşinilor electrice. Prin acest lucru se dorește utilizarea energiei verzi și, împreună cu compania Eurovial Lighting, instalarea unor staţii de încărcare automată pe întreg litoralul Mării Negre.

La expoziţia din acest an, Eurovial Lighting este prezentă şi în spaţiul online.

Această expoziție se adresează publicului larg. Zona rezidenţială este de interes pentru cei implicați în domeniu, care produc şi livrează prize, întrerupătoare, corpuri de iluminat, tablouri electrice, sisteme de încălzire prin pardoseală, sisteme de iluminat eficient și multe altele.  Cei interesați trebuie să știe că, în cadrul acestei expoziții demonstrative, vizitatorii pot primi discount-uri  pentru comenzile pe care le fac. Cei care vor să viziteze Expoziția Electrică Demonstrativă o pot face până pe 17 iunie, la Pavilionul Expozițional din Mamaia.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea