Sinucidere la Negru Vodă!?

Anchetă în derulare la Centrul Social de Reabilitare Neuropsihiatrică de la Negru Vodă dupa ce o pacientă s-a aruncat de la etajul unu al clădirii. Femeia, în vârstă de 73 de ani, suferea de Alzheimer, iar acum este în coma, la terapie intensivă, cu șanse mici de supraviețuire.

Incidentul s-a petrecut aproape de lăsarea serii. Batrana se retrăsese in camera ei cand, la un moment dat, s-a auzit un zgomot puternic.

Cand au venit asistentele, femeia zăcea inconstientă pe caldaram. Au sunat imediat la 112, iar medicii au transportat-o la Constanta, la Spitalul Judetean. Din pacate, are multiple traumatisme craniene iar medicii sunt rezervati in ceea ce o priveste.

Centrul Social de Reabilitare Neuropsihiatrica de la Negru Vodă apartine de Directia de Asistenta Sociala, iar conducerea institutiei a declansat o ancheta. Conducerea instituției susține ca pacientii sunt îngrijiri si supravegheati corespunzator.

La Centrul Social de Reabilitare Neuropsihiatrica de la Negru Vodă sunt îngrijiți 108 pacienti, iar personalul care se ocupa de îngrijirea lor numara 52 de asistenti.

Redactor: Elenis Vlahbei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.