Simona Halep, titlu onorific

Universitatea Ovidius Constanța a devenit astăzi neîncăpătoare. Motivul l-a constituit prezența jucătoarei Simonei Halep, declarată numărul 1 în clasamentul mondial.  Este primul titlu de acest fel acordat de universitatea de la malul mării pentru rezultatele spectaculoase ale tenismenei noastre. În cadrul unei ceremonii speciale, i-a fost acordat titlul de “ambasador al Universității Ovidius”.

În cinstea acestei mari campioane, conducerea universității a hotărât să-i acorde titlul de “ambasador al Universității Ovidius”. Acesta reprezintă o dovadă de recunoștință și un privilegiu prin care Simona ne va promova centrul universitar peste tot în lume. După un laudatio emoționant, a urmat decernarea titulaturii.

Ședința Senatului universitar s-a încheiat cu mult așteptata intervenție a marii campioane. Simona Halep a fost extrem de emoționată la primirea acestui titlu onorific.

Un gând de recunoștință a venit și din partea colegei noastre Sondra Sandu, care a reușit să o emoționeze și mai mult pe Simona Halep.

La final, marea campioană a fost luată cu asalt de către admiratori pentru autografe și fotografii.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet