Silueta perfectă de plajă

Silueta perfecta de vacanta este ca un vis… ce-i drept un vis frumos dar cam greu de realizat pentru oricare dintre noi. Dar daca intr-adevar iti doresti acest lucru, se poate. In ultima vreme a aparut o noua metoda de a elimina kilogramele in plus si celulita, aquagym, metoda care s-a dovedit foarte eficienta.

Daca nu ati auzit pina acum de “aerobic in apa” sau “aqua gym” , e momentul sa va familiarizati cu notiunea de gimnastica in apa, sport din ce in ce mai populAr pe litoralul romanesc. Hotelurile de lux incearca sa-si obisnuiasca clientii cu asa ceva : la psicina sau pe plaja

Oricine poate practica aquagym, femeie sau barbat, indiferent de varstaiar daca antrenorul e neobosit si-ti transmite toata energia lui, lucrurile devin mult mai usoare dar si placute in acelasi timp.

Desi poate ca nu simti oboseala musculara si ai impresia ca nu depui deloc efort, deci nu o sa slabesti, nu este deloc asa. Este impresionant, dar 40 de minute de aquagym sunt echivalentul a 120 de minute de exercitii de aerobic efectuate la sol, timp in care se consuma aproximativ 800 de calorii.

Hotelurile exclusiviste organizeaza aceleasi sesiuni de miscare la propriile piscine, departe de ochii curiosilor. Aici exercitiile sunt mult personalizate, pentru profilul fiecaruia dintre amatory

Zumba si aqua gym implică o combinație între elemente ce țin de dans și elemente din sfera fitness-ului. De fapt, instructorii ne învaţă cum să pierdem kilograme zâmbind.

Redactor: Andreea Barbu