Și-a șantajat fostul patron și a ajuns ”la răcoare”

Un bărbat a fost arestat, la Constanța, în urma unui flagrant desfășurat în incinta unui local cunoscut. Acesta a solicitat bani de la fostul său patron, pentru a nu dezvălui aspecte negative despre o boală pe care ar fi contactat-o în timpul cât a fost angajat. Numai că afaceristul s-a adresat oamenilor legii care au organizat flagrantul.

Un constănțean a fost prins în flagrant, marți, după ce a primit bani de la patronul Pizzeriei Scoica din Constanța. Constantin Codău, de 36 de ani, fost angajat al localului respectiv, și-a șantajat  fostul  patron pentru a nu dezvălui unele detalii care ar atrage controale din partea autorităților. Numai că afaceristul constănțean s-a adresat polițiștilor, fiind organizat un flagrant.

În urma acțiunii de prindere în flagrant, constănțeanul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar miercuri, 17 mai, a fost prezentat instanței de judecată, care a emis mandat de arestare preventivă  pentru o perioadă de 30 de zile, fiind escortat și introdus în arestul  IPJ Constanța. De menționat că individul nu este la primul conflict cu legea penală, fiind recidivist. Constantin Codău a fost judecat în mai multe dosare, pentru furt și infracțiuni la regimul rutier. A fost și condamnat, fiind eliberat condiționat în 2015. Însă, în anul 2007, el era deja la închisoare și cerea să fie eliberat, ceea ce înseamnă că activitatea infracțională și-a început-o mult mai devreme.

Redactor: Daniel Albu