Și-a pierdut viața, nevinovată

Victima atacului de noaptea trecută a murit pe patul de spital, la primele ore ale dimineții. Vînzătoarea în vîrstă de 30 de ani și-a găsit sfîrșitul după ce un bărbat a înjunghiat-o cu mai multe lovituri de cuțit.  Surse din interiorul anchetei au dezvăluit că au și un suspect care se potrivește cu semnalmentele indicate de martorii cumplitei întîmplări. Femeia ar mai fi avut cîteva ore pînă să își încheie programul de lucru.

Chioșcul situat intr o statie de autobuz, în apropierea statiunii Mamaia s-a tranformat în scena unei crime sîngeroase. Ceea ce pare să fi fost un jaf, spun anchetatorii, a luat o turnură dramatică. Vînzătoarea de la magazin a fost înjunghiată de două ori, după ce aceasta ar fi refuzat să-i dea agresorului banii din încasări.

Martorii care au trait pe viu scenele de coșmar povestesc că totul s-a petrecut în fracțiuni de secundă. Imediat după atac, bărbatul pe care nimeni nu a apucat să-l vadă la față, s-a făcut nevăzut. La fata locului a sosit o ambulanta SMURD si mai multe echipaje de politisti si jandarmi. Femeia a fost găsită în viață, însă în stare critică.

În cursul nopții, și-a dat ultima suflare pe patul de spital. Procurorii au demarat o anchetă penală și încearcă acum spă găsească probe care să-I conducă spre identitatea agresorului. Mai multi tineri care se aflau in zona la momentul atacului si care au sustinut ca l-ar fi vazut fugind pe individ, au fost audiati.

Femeia injunghiata avea 30 de ani, era casatorita si a lăsat în urmă doua fetite de 4 si 6 ani. Dacă nu ar fi fost atacată cu salbăticie, ar mai fi avut cîteva ore de petrecut la muncă și s-ar fi întors acasă, la familie.

Redactor: Andreea Barbu