Şi-au distrus maşinile pe drumul ce leagă Năvodari de Constanţa (VIDEO)

Au scăpat cu cîteva zgîrieturi şi o sperietură zdravănă, însă autoturismele pe care le conduceau au fost distruse. Vorbim despre protagoniştii unei coliziuni rutiere produse pe drumul comunal 86 ce leagă Năvodari de Constanţa. Şoferii celor două maşini au versiuni diferite despre producerea accindentului, însă poliţiştii sunt cei care vor stabili cine se face vinovat de impact.

Vacanţă cu ghinion pentru un grup de turişti din Braşov. Autoturismul cu care aceştia au venit la mare va pleca pe platformă acasă, după ce a fost distrus în impactul cu cu o altă maşină în care se aflau trei constănţeni. Accidentul s-a produs pe DC86, în dreptul unui camping pescăresc. Unul dintre şoferi venea dinspre Năvodari, iar celălat din sens opus.

Niciuna dintre cele cinci persoane care se aflau în autoturisme nu a fost rănită.

Ambele autoturisme au suferit avarii serioase. Unul a trebuit împins de pe mijlocul şoselei, iar timp ce altul a rămas cu roata ruptă pe marginea drumului, unde a fost propulsat din impact.

Cei doi conducători auto au fost supuşi etilotestului, iar rezultatele au arătat că niciunul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Oamenii legii au deschis o anchetă urmînd să stabilească cu exactitate circumstanţele în care s-a produs accidentul, precum şi cine se face vinovat.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Matei Ghioc