Şi-a găsit sfîrşitul chiar din cauza bărbatului care îi jurase să-i stea alături la bine şi la rău (VIDEO)

Vorbim despre o constănţeancă de 37 de ani, ucisă de soţ cu mai multe lovituri de cuţit, şi abandonată cu gîtul tăiat într-o baltă de sînge. Autorul acestei crime îngrozitoare şi-a pierdut cumpătul în urma unei crize de gelozie, iar după comiterea faptei s-a predat în stare de şoc poliţiştilor constănţeni.

Tragedia s-a produs în cursul dimineţii, la o casă din cartierul constănţean Viile Noi, acolo unde cei doi soţi locuiau împreună cu copilul lor de 13 ani.

După ce a realizat ce a făcut, bărbatul în vîrstă de 57 de ani a pus mîna pe telefon şi a sunat imediat la 112 pentru a-şi anunţat fapta.

Medicii de pe Ambulanţă au încercat mai bine de o oră să o resusciteze, însă leziunile extrem de grave din zona inimii şi faptul că a pierdut foarte mult sînge au dus la decesul femeii.

Rudele şi vecinii sunt şocaţi de crima comisă cu sînge rece şi spun că victima era o femeie exemplară. Avea şi loc de muncă, se îngrijea şi de copil şi făcea şi treburile gospodăreşti.

Cît despre agresor, acesta este cunoscut în cartier din cauza certurilor repetate pe care le avea cu soţia sa din cauza geloziei sale exacerbate.

Anchetatorii spun că gelozia a fost şi mobilul crimei, întrucît bărbatul a aflat că  soţia urma să îl părăsească şi să depună actele de divorţ.

Trupul neînsufleţit al victimei a fost transportat la Morga Cimitirului Central Constanţa, unde medicii legişti urmează să efectueze necropsia. Cît despre autorul faptei, acesta este reţinut de către autorităţi pentru declaraţii.

Pe tot parcursul anchetei la locul crimei, copilul celor doi a fost luat de nişte vecini pentru a nu lua parte la scenele de coşmar. Oamenii legii urmează să discute cu acesta pentru a stabili dacă minorul era de faţă atunci cînd a fost comisă fapta. În acest caz s-a sesizat şi Direcţia pentru Protecţia Copilului Constanţa, care va deschide o anchetă socială pentru a stabili ce urmează să se întîmple cu minorul.

Procurorii continuă anchetă de crimă, urmînd ca după coroborarea probelor cu rezultatul examenului medico-legal să stabilească încadrarea juridică a faptei de care se face vinovat bărbatul.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Matei Ghioc