Și-a dat foc din dragoste

Un tânăr de 23 de ani şi-a dat foc într-o benzinărie de pe Calea Turzii din Cluj. Acesta se pare că ar fi suferit o decepție în dragoste, care l-ar fi împins spre gestul necugetat.

Tânărul s-a dus, în jurul orei 15.00, la benzinăria de pe Calea Turzii pentru a alimenta. Apoi, spun angajații benzinăriei, a devenit neliniștit, s-a plimbat pe lângă mașină, până când a intrat în automobil, iar oamenii au văzut apoi focul. Singurul lucru care a împiedicat o tragedie și mai mare a fost prezența de spirit a oamenilor, care au sărit să stingă flăcările cu ajutorul extinctoarelor.

„Marţi a izbucnit un incendiu la un autoturism într-o pompă de carburanţi de pe Calea Turzii din Cluj-Napoca, ISU Cluj intervenind cu două autospeciale şi un echipaj SMURD. Flăcările au fost stinse în urma intervenţiei pompierilor, însă o persoană a fost surprinsă în interiorul autoturismului şi a decedat”, au spus reprezentanţii ISU Cluj.

Anchetatorii l-au identificat pe tânăr. Acesta avea 23 de ani, era din Bucureşti și, înainte de a comite gestul extrem, ar fi publicat pe o rețea de socializare un mesaj trist, în limba engleză, care pare să le confirme autorităților ipoteza unei dezamăgiri în dragoste.

„I want my pain to be inflicted on others” – ar fi scris tânărul pe Facebook.

Redactor: Cristina Niță