Sfaturi pentru Revelion (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AYGwgKNPbLI[/youtube]Aveţi grijă la consumul de alcool şi mâncare şi nu uitaţi să vă asiguraţi locuinţele în noaptea de Revelion, dacă nu sunteţi acasă. În plus, autorităţile vă sfătuiesc să lăsaţi maşina la poartă dacă aţi băut pentru a nu ajunge pe patul de spital.

Este cunoscut faptul că românii petrec trecerea dintre ani cu mult alcool. Nu puţine au fost dăţile în care, din această cauză, tinerii au ajuns de la petrecere direct pe patul de spital.

Dacă alegeţi să petreceţi Revelionul la un restaurant sau un club, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean vă sfătuiesc să nu vă lăsaţi casele nesupravegheate.

De asemenea, agenţii de la rutieră îi sfătuiesc pe cei care vor consuma alcool în noaptea dintre ani să nu se suie la volan şi să se întoarcă acasă cu un taxi sau un prieten care nu a consumat alcool.

În plus nu faceţi abuz de mâncare. Medicii de pe ambulanţă sunt pregătiţi să facă faţă tururor solicitărilor, însă vă sfătuiesc să consumaţi moderat produse grase şi greu digerabile.

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: Victor Nita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.