Sfârșit tragic pentru o femeie din Medgidia

Apartamentul în care locuia a luat foc în toiul nopții, în timp ce dormea. Pompierii au intervenit și au stins incendiul, însă pentru femeia care locuia în acel apartament nu s-a mai putut face nimic. Totul ar fi pornit de la o lumânare lăsată aprinsă peste noapte.

O femeie și-a pierdut viața într-un incendiu, după ce apartamentul în care locuia a fost cuprins de flăcări. S-a întâmplat pe strada Rahovei din Medgidia, joi noapte, puțin trecut de miezul nopții când, speriați din cauza fumului gros care nu putea prevesti nicidecum ceva bun, vecinii au sunat la 112 și au chemat pompierii. Aceștia s-au deplasat cu o autospecială și au lichidat incendiul în circa o oră. În urma cercetărilor, reprezentanții ISU Dobrogea au găsit corpul carbonizat al unei femei cu vârsta cuprinsă între 45-50 de ani. Tot din cercetări a reieșit că focul a pornit de la o lumânare lăsată aprinsă.

Vecinii spun că femeia a rămas fără serviciu de ceva timp, motiv pentru care a intrat în depresie, după care a picat în patima alcoolului și umbla mai mult beată. Nu mai avea nici căldură în apartament, nici curent electric, întrucât i-au fost tăiate, de unde se explică și faptul că folosea lumânări pentru iluminat. Locuia singură în apartament și nimeni nu a putut să o salveze, mai ales că flăcările au ars patul în care dormea,  cam tot ce era în jurul lui.

La faţa locului au ajuns şi poliţişti, care au deschis o anchetă. Momentan nu se știe dacă femeia a murit arsă sau intoxicată cu fum, însă medicii legiști vor stabili cauza decesului, în urma necropsiei.

Redactor: Daniel Albu