Sfârșit de săptămână cu râs și voie bună

Primul sfârșit de săptămână din februarie aduce la Teatrul de Stat Constanța trei comedii de succes. „Cea mai frumoasă soție”, „Veethoven..făi!” și „Ursul” de A.P. Cehov sunt reprezentațiile în care spectatorii vor regăsi multă intrigă din care se nasc situații pline de haz și tâlc.

Trei seri de cultură și umor sunt pregătite spectatorilor constănțeni la Teatrul de Stat.Vineri, 1 februarie, se joacă din nou „Cea mai frumoasă soție”, o piesă care a fost pusă în scenă la teatrul constănțean, pentru prima dată în România, de Mihai Constantin Ranin, directorul Teatrului „Tony Bulandra” din Târgoviște. Lui îi aparțin atât regia, cât și scenografia și ilustrația muzicală. Cu titlul original „Madame est trop belle”, piesa scrisă de Eugène Labiche este o comedie de situație din lumea burgheziei pariziene, în care intriga se țese în jurul unei preafrumoase femei, curtate de toți bărbații din jurul ei.

Sâmbătă, 2 februarie, a fost programat spectacolul „Veethoven…, făi!”. Pornind de la o povestire cu tâlc a lui Mihail Zoscenko, autorii au dezvoltat ideea unui triunghi amoros din care fac parte o lăptăreasă vulgară, un electrician beţiv și o doctoriţă anxioasă și elitistă, obsedată de Ludwig van Beethoven.

Duminică, 3 februarie, la teatrul constănțean revine „URSUL” de A.P. Cehov, un spectacol cu mare succes la public și selecționat în mai multe festivaluri. Această bijuterie teatrală creată de Felix Alexa, regizorul Teatrului Național din București are în distribuţie pe Dana Dumitrescu, Marius Bodochi şi Marian Adochiţei.

Toate aceste trei reprezentații ale Teatrului de Stat Consatnța vin în întâmpinarea publicului de la ora 19.00.

Redactor: Sondra Sandu