Sezonul litoral 2017 este oficial deschis

Seara trecută, plaja din stațiunea Mamaia s-a umplut cu mii de turiști care au cântat și au dansat alături de trupele Provincialii și Vunk. Concertul a marcat astfel începerea sezonului estival în stațiunea Mamaia. Și ca totul să fie perfect, la final turiștii au avut parte de un superb foc de artificii. Sute de lampioane au fost înălțate la cer într un show spectaculos de lumină.

Atmosferă ca la concertele mari din europa, aseară în stațiunea Mamaia. Încă de la primele acorduri muzicale, miile de oameni strânși pe plajă, au început să cânte alaturi de trupa Provincialii. Hituri vechi precum “Ioane, Ioane” ori piese din folclorul românesc interpretate pe ritmuri moderne, au facut furori seara trecută. Mulțimea a cântat alături de artisti.

Și  cum altfel se putea decât cu o horă românească.

Pe scena au urcat apoi băieții de la Vunk iar pe plaja din Mamaia au răsunat versurile celebrelor piese: “Așa, și ce dacă ?”, “Pleacă !” ori “Scapă-mă de ea”.

Concertul de seara trecută a consfințit în mod oficial deschiderea noului sezon estival pe litoralul românesc.

Și pentru ca totul să fie perfect, evenimentul a fost încheiat cu un superb foc de artificii, iar cerul nopții s-a umplut de lumina celor 1000 de lampioane înălțate de turiștii aflati pe plajă.

Reporter: Oana Jărloianu