Sezonul filmelor în aer liber

Faleza Cazinoului din Constanța se va transforma, din această seară într-o inedită scenă de film. În perioada 6 – 18 august, aici vor rula comedii și filme de aventuri în aer liber.

Din punct de vedere al tehnologiei, pentru redarea producțiilor cinematografice sunt folosite echipamente performante. Acestea echivalează cu acuratețea proiecției întâlnită în marile săli de cinema ale lumii.

Prima săptămână, 6-11 august este dedicată filmului de comedie. Aici, publicul va putea urmări, începând cu ora 21:30 filmul ,,Invincibilii”, câștigător al premiului Cesar pentru Cel mai bun actor și alte 9 nominalizări, una la Globurile de Aur, o nominalizare la BAFTA, și 4 la Academia Europeană de Film, filmul, ,,În libertate”, cu 9 nominalizări la Premiile Cesar, ,,Aventurile Rabinului Jacob”, ,,Dumnezeu pentru o zi” și ,,Edmond/ Cyrano mon amour”.

Duminica este dedicată celor mici care se vor putea bucura, alături de familiile lor, de filmul ,,Marele uriaș prietenos” în regia lui Steven Spielberg, nominalizat la Premiul BAFTA pentru Cel mai bun film pentru copii. Alături de aceste producții, organizatorii au mai pregătit și alte activități și surprize.Evenimentul și-a propus să apropie publicul larg de filmul european și filmul de autor.

Redactor: Sondra Sandu