Serviciul de Permise va avea un nou sediu

Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Constanța își va desfășura activitatea într-o altă locație. Începând cu prima zi de lucru din anul 2018, aceasta va fi amplasată în actualul Pavilion Expozițional.

În prezent, pentru a obține permisul de conducere sau certificatul de înmatriculare, oamenii sunt nevoiți să facă mai multe drumuri la diverse ghișee. O veste bună este aceea că, de anul viitor, birourile Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Constanța se vor muta la Pavilionul Expozițional.

„Legea nu mai permite ca examinările teoretice să se țină în sala din stațiunea Mamaia. Terenul de pe care se pleca pentru testarea în oraș trebuie să fie evacuat pentru că în perioada următoare se va construi în zonă, iar contractul de închiriere a sediului Serviciului de Permise e pe cale să expire. De aceea, am venit cu soluția de a da în folosință gratuită mai multe birouri și săli din Pavilionul Expozițional care nu sunt folosite în prezent”.

De la începutul anului 2018 oamenii nu vor mai fi nevoiți să aștepte la ghișeu, deoarece  preschimbarea permiselor de conducere se va efectua exclusiv pe bază de programare on-line.

În ziua de 29 decembrie 2017 nu se va lucra cu publicul, pentru că va avea loc operațiunile necesare mutării actelor în noul sediului.

Persoanele care s-au programat on-line la această dată, se pot prezenta la noul sediu la data de 03 ianuarie 2018, conform orei de programare. Proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere nu se va suspenda şi se va desfăşura conform planificăriilor.

Redactor: Sondra Sandu