Seria spectacolelor de la Cernavodă continuă (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tt3RpnYvIBM[/youtube]Spectacolul oferit cernavodenilor cu ocazia zilelor orasului a fost unul deosebit, pe scena  urcand nume celebre din muzica romaneasca. Momentele muzicale au alternat cu cele comice, spre deliciul tuturor celor prezenti. Tanara artista Lorenna a reusit sa incante publicul cu glasul ei, iar Axinte a prezentat un moment comic, care a adus zambetul de chipurile locuitorilor.

Aristii de la vacanta muzicala au parodiat diferite personaje, chiar si dintre cei prezenti in public.

A urmat apoi pe scena indragitul canteret de muzica de petrecere, Vali Vijelie. Si cum melodiile de dragoste prind cel mai bine la public, cernavodenii au fredonat impreuna cu acesta piesele cunoscute din repretoriul lui.

Cea de-a treia zi de petrecere a fost incheiata de faimoasa trupa Deepcentral. Atmosfera s-a incins cand pe scena a urcat solistul impreuna cu 2 dansatoare. Melodiile ritmate, devenite deja hituri au facut deliciul publicului.

Astazi se incheie seria spectacolelor de la Cernavoda, iar autoritatile locale pregatesc publicului multe surprize si nu in ultimul rand un foc de artificii in incheiere.

Reporter: Roxana Oprea / Paula Savulescu ; Imagine: Gabriel Niculae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.