Seri mai răcoroase pe litoral

Diferențele de temperatură dintre noapte și zi sunt din ce în ce mai mari. Chiar și așa, turiștii nu se dau în lături cu una cu două și pregătiți cu pulovere și cu haine groase continuă să iasă la deja clasica plimbare de seară prin stațiunea Mamaia.

Seara trecută mercurul din termometre a scăzut în stațiunea Mamaia până la 18 grade Celsius. Cele aproximativ zece grade diferență dintre zi si și noapte au fost resimțite și de turiști. Cei mai mulți dintre ei s-au îmbrăcat ceva mai gros, ori au luat un pulover sau o bluză, preventiv, în cazul în care temperatura ar fi scăzut chiar mai mult.

Chiar și așa, turiștii sunt hotărâți să nu stea în camerele de hotel. Sejurul la mare este unul singur într-un an întreg, așa că fiecare moment trebuie exploatat la maximum, iar clasica plimbare de seară trebuie făcută neaparat.

Nopțile pe litoral devin din ce în ce mai răcoroase, iar turiștii schimbă încet, încet vestimentația.Toamna calendaristică își face prezența și își intră în drepturi, ce-i drept, pentru moment doar noaptea. Diferențele de temperatură se vor menține constante, cu excepția zilei de duminică atunci când pe zi se anunță peste 30 de grade celsius, iar noaptea mercurul din termometre va coborî din nou la 18 grade celsius.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea