Sergiu Băhăian poate dormi liniștit (VIDEO)

Potrivit anchetatorilor, în perioada noiembrie 2006 – aprilie 2007, Băhăian alături de Valentin Slepac ar fi inițiat un grup infractional organizat. I-au mai cooptat și pe Eduard Marian Marculescu, Dan Liviu Iovan, Adrian Grigoraș, Emilian Leonte, Ionel Ulezu și Petrică Captalan. Prejudiciul total creat de aceasta grupare se ridica peste jumătate de million de euro și aproximativ 350.000 de lei. Lucian Cernat, Emilian Leonte, Ionel Ulezu și Petrică Captalan, au fost omorâți pentru a nu divulga autoritatilor modalitatea ilicita în care s-au desfasurat activitatile comerciale prin intermediul firmelor la care acestia erau asociati sau administratori.

Lucian Cernat a fost ucis în anul 2006, fiind aruncat în Dunare de pe podul rutier de la Cernavodă. Emil Leonte a fost omorat în anul 2008, cu mai multe lovituri de ciocan în cap, cadavrul acestuia fiind aruncat în canalul Dunăre-Marea Neagra. Ionel Ulezu a fost omorat tot în anul 2008, fiind îngropat de viu dupa ce fost sedat și adus în stare de ebrietate. Petrica Captalan a fost omorat în 2008, dupa ce a fost lovit în cap cu o bata și îngropat imediat într-o groapa, la aproximativ un metru adâncime, deasupra cadavrului fiind pusa o placa din beton astupata cu pamant.

Pentru aceste fapte, Sergiu Băhăian a fost condamnat la 26 de ani de închisoare. Moartea celor doi locotenenți ai săi nu poate decât să îl bucure, pentru că, se pare, aceștia știau mai multe decât au declarat oamenilor legii.

Redactor: Catalin Schipor