Serena Williams a revenit în circuit

Apariție surprinzătoare a Serenei Williams la Roland Garros. Îmbrăcată într-un echipament inedit personalizat, complet negru, cu o centură de culoare roz, aceasta a  învins-o pe Kristyna Pliskova și s-a calificat în turul secund al turneului.

Dupa 500 de zile Serena Williams reintra in scena la Roland Garros! Sportiva a avut rezultate slabe de la revenire si nu este cap de serie la acest turneu.

“Cand m-am oprit eram numarul 1. Acum sunt pe 500 sau ceva in lume. Ar fi bine daca ar exista un fel de protectie al clasamentului. Dar ma depaseste. Asta e pentru viitoarele femei care vor sa aiba o familie si sa si joace tenis profesionist. Dar e ceva cool si in lupta pentru a recupera ce ai pierdut”, a spus Serena inaintea turneului.

Fanii americancei de pe Twitter au reacționat pozitiv la alegerea echipamentului sportiv, numind-o “Catwoman”.

“M-am simţit ca o prinţesă războinică. Trăiesc o viaţă de poveste. Mereu mi-am dorit să fiu un supererou. Dar acest costum are şi o altă funcţionalitate. Am avut probleme cu cheagurile de sânge în ultimele 12 luni. Am purtat des pantaloni la meciuri pentru că acest lucru îmi permite o mai bună circulaţie sangvină”, a declarat Serena Williams.

Redactor: Alexandra Panait