Serbare Câmpenească la Năvodari

Sindicatul Funcționarilor Publici și Contractualilor din județul Constanța, Sindicatul Lucrătorilor din Primăria Năvodari și Serviciile Publice, Sindicatul Lucrătorilor de pe Platforma Industrială Midia Năvodari invită toți năvodărenii, de la mic la mare la un 1 Mai petrecut împreună printr-o serbare câmpenească.

Sindicatul Funcționarilor Publici și Contractualilor din județul Constanța, Sindicatul Lucrătorilor din Primăria Năvodari și Serviciile Publice, Sindicatul Lucrătorilor de pe Platforma Industrială Midia Năvodari au deosebita plăcere de a invita toți năvodărenii, de la mic la mare la un 1 Mai petrecut împreună printr-o serbare câmpenească.

Se vor oferi din partea organizatorilor tradiționalii mici și bere rece. Atmosfera de voie bună, de sărbătoare va fi asigurată de invitați din țară și din Bulgaria, printre care: Julia Jianu, Axinte, Alin Oprea, Mariana Stan, Ansamblul pentru folclor autentic bulgăresc, Clubul de dans pentru copii ”Vasilena” precum și alte surprize de același gen.

Redactor: Sondra Sandu