Senzații unice, într-un univers paralel

Dupã tehnologia 3D şi 4DX , publicul din România este fascinat de noul concept, cel de realitate virtualä. Cu ajutorul unor ochelari speciali, oricine este introdus într-un univers paralel, creat cu un software special. Programul redă perfect o lume nouă, realizată în detaliu, în care adrenalina și senzațiile unice sunt tot ce mai contează.

Noul concept Virtual Reality a ajuns de curând în România și a fost utilizat pentru prima data pe litoral, în Mamaia și Costinești. A cucerit mii de români pe care i-a făcut să trăiască senzații tari, pline de adrenalină, într-un univers special creat .

Odată cu montarea ochelarilor speciali, utilizatorii ajung efectiv într-un mediu nou, artificial, ce dă senzația sută la sută că este de fapt real. Asemeni unui joc, situațiile speciale nu lipsesc. Plimbările cu caruselul pe trasee abrupte, la înălțimi neașteptate, îi fac pe utilizatori să se simtă exact ca pe un traseu real.

Utilizatorii au nevoie neapărat de susținerea unei alte persoane, deoarece își pierd echilibrul odată cu desprinderea de realitatea actuală. Sistemul solar, mediul subacvatic, scenarii de groază, trasee pline de adrenalină, toate sunt redate perfect în cadrul a patru categorii de jocuri. Cea mai dificilă provocare o reprezintă jocul care îți dă impresia că te afli la gravitație zero.

Traselele și efectele speciale reprezintă o adevărată provocare, resimțită cu ajutorul văzului și al auzului. Pe măsură ce trec secundele, adrenalina atinge un nivel neașteptat.

În următoarea perioadă, conceputul va fi implementat în mai multe centre comerciale din întreaga țară.

Reporter: Ana-Maria Stancu ; Imagine: Adi Florea