Senzații tari deasupra plajei

Tiroliana situată deasupra plajei Modern a avut un foarte mare succes în acest sezon estival.  Mii de amatori de senzații tari au vrut să încerce la mare dispozitivul care de obicei este popular în zonele montane. Turiștii străini reprezintă aproximativ un sfert din numărul celor care se dau zilnic pe tiroliană.

Senzațiile tari atrag turiști și la mare. Mii de turiști au încercat în această vară tiroliana montată în zona plajei Modern. Traseul are 330 de metri, iar distanța maximă de sol atinge 28 de metri. La capătul de sus al tirolianei, amatorii de senzații tari sunt echipați corespunzător după care urmează instructajul înainte de salt.

Senzația este una minunată, spun cei care au încercat instalația, însă bineînțeles ar putea fi loc și de mai bine.

Proprietarii tirolianei sunt mulțumiți că de-a lungul acestui sezon au ajutat la schimbarea mentalității românilor în ceea ce privește petrecerea timpului liber. Chiar și așa, ponderea străinilor care încearcă tiroliana este destul de mare.

Printre sporturile extreme practicate pe litoral se mai numără wind surf și stand-up Paddle, iar cat despre cele la inaltime, an sudul litoralului există un parc de aventură, turistii au posibilitatea sa zboare cu elicopterul deasupra statiunilor, iar în Mamaia, in sezonul viitor, ar putea fi disponibil și Dinner in the Sky.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea